Enter your keyword

Lista de revizuire a website-ului

Lista de revizuire a website-ului

Lista de revizuire a website-ului

In lumea digitala, acest lucru se schimba aproape zilnic. Google isi actualizeaza continuu algoritmul si noile tehnologii, cum ar fi cautarea vocala, modifica modul in care oamenii va pot gasi compania. Site-urile din ziua de azi trebuie sa fie super-rapide, adaptate pentru dispozitivele mobile, usor de utilizat, integral optimizate si cu mult continut. De asemenea, site-ul vostru trebuie sa arate si bine. Trendurile in web design se schimba cum se schimba si trendurile in imbracaminte. Cat de bine se adapteaza site-ul vostru la aceste provocari? Recomandam sa treceti prin Lista noastra de Revizuire a Website-ului si sa vedeti daca site-ul vostru poate beneficia de o actualizare.

Lista de Revizuire a Website-ului: Trebuie sa il actualizati?

Descompunem procesul de revizuire in trei etape:

  1. Descoperirea si Planificarea
  2. Designul si Dezvoltarea
  3. Continutul si Marketingul

Lista de Revizuire a Website-ului: Descoperirea si Planificarea

In primul rand, trebuie sa stiti cat de bine functioneaza site-ul vostru sub capota. Cea mai buna modalitate de a identificate problemele de incarcare este utilizarea testului de viteza a site-ului, Pingdom. Analiza lor este gratuita si va arata daca site-ul vostru ruleaza lent.
Al doilea lucru pe care trebuie sa il verificati este daca site-ul vostru este adaptat pentru dispozitivele mobile. Viteza si modul in care site-ul vostru ruleaza pe mobil au devenit esentiale pentru modul in care va pozitionati in clasamentele Google. O modalitate pentru a determina daca site-ul vostru trebuie adaptat pentru dispozitivele mobile este prin Utilizarea Testului Mobile-Friendly al Google .
Un alt lucru la care trebuie sa va ganditi este integrarea. Aveti liste de e-mail create pentru a colecta clienti potentiali? Dar formulare de contact si raspunsuri automate? Este site-ul vostru integrat cu retelele de socializare? Toate aceste componente ar trebui sa lucreze impreuna, ca si cum ar face parte din acelasi organism. Dupa ce luati atent in considerare modul in care site-ul vostru functioneaza, este timpul sa analizati obiectivele.

  • Ce rol joaca site-ul vostru in modelul de afacere?
  • Care sunt clientii vostri primari? Dar cei secundari?
  • Care sunt etapele calatoriei cumparatorului?
  • Exista piete de nisa pe care doriti sa le explorati?
  • Aveti marketing offline pentru a va completa marketingul online?
  • Ati stabilit propunerea de valoare unica?

Odata ce siti care sunt obiectivele, puteti trece la etapa urmatoare a Revizuirii Site-ului vostru.

Lista de Revizuire a Website-ului: Designul si Dezvoltarea

Toata lumea stie cand este momentul sa renoveze o bucatarie sau o camera de zi. De obicei, covoarele, tapetul si aparatele avocado sunt indicatori cheie ca trebuie sa redecorati. Același lucru este valabil și pentru site-ul vostru. Pastrati-l actual si proaspat. Asigurati-va ca imaginile nu par a fi invechite, iar continutul este mereu infloritor. Verificati link-urile. Sunt inca valabile?
Cum ramane cu designul general? Va plac culorile? Fontul? V-ati gandit sa adaugati un videoclip sau o suprapunere derulanta pe pagina de pornire? Uitati-va pe internet si gasiti modele de site-uri care va plac. Apoi, evaluati-le din punct de vedere al clientilor vostri. Odata ce aveti in minte aceste idei, le puteti impartasi cu designerul web. Oferim chiar si un model gratuit al site-ului vostru, astfel incat sa puteti vedea exact cum ar arata actualizarile.
Odata ce v-ati decis in privinta unui design design web, atunci este timpul sa actualizati codul. Daca va ganditi la design ca la o fata, atunci codul este creierul. Programarea actualizata sporeste functionalitatea si creeaza pagini web frumoase, pe care le pot observa clientii vostri.

Lista de Revizuire a Website-ului: Continutul si Marketingul

Un site se incadreaza in una din cele doua categorii. Este locul in care va desfasurati afacerea, sau promoveaza compania. In orice caz, marketing-ul site-ului este esential pentru eficienta.
Scopul marketing-ului este expunerea. Vreti sa apelati la cat mai multi potentiali clienti posibil. Acest lucru inseamna ca trebuie sa va pozitionati bine in rezultatele cautarii.
Adaugarea de continut site-ului este una dintre principalele modalitati de a imbunatati rank-ul Google. Strategiile SEO duc la trafic sporit si imbunatatesc experienta utilizatorului. Daca nu aveti un blog, atunci acest lucru ar trebui sa fie una dintre componentele principale a redesign-ului website-ului.
Revizuirea unui site ar trebui sa includa si optimizarea paginilor de destinatie si optimizare locala.

Da! Site-ul Meu Are Nevoie de un Lifting Facial.

Daca dupa ce treceti prin Lista de Revizuire a Site-ului, realizati ca este timpul pentru un update, atunci va putem ajuta. Contactati-ne pentru a discuta nevoile voastre. Apoi, va vom prezenta optiunile. Nu exista nici un risc pentru voi.