Enter your keyword

Search Engine Optimization

Need help building and executing an SEO strategy?

Optimizarea în cadrul motoarelor de căutare (SEO)

Este procesul care afectează vizibilitatea unui site sau a unei pagini web în rezultatele neplătite generate și afișate de un motor de căutare, adesea denumite naturale sau organice. În general, cu cât timp un site va apărea mai devreme în topul rezultatelor afișate în pagina de căutare și mai frecvent, va avea mai mulți vizitatori. SEO poate viza diferite tipuri de căutare, inclusiv căutari de imagini, căutari video, căutari academice, căutări de știri.

seo bucuresti

WEBSITE SEO AUDIT GRATUIT

* Vom reveni cu auditul website-ului dvs. în termen de 3 zile

OPTIMIZAREA ON PAGE

Iti optimizam website-ul urmand cei mai importanti factori in clasarea pe motoarele de cautare

OPTIMIZARE OFF PAGE

Cream backlink-uri de inalta calitate pentru maximizarea performantei website-ului

OPTIMIZARE SOCIAL MEDIA

Optimizam business-ul tau in concordanta cu toate site-urile de social media

SOCIAL MEDIA MARKETING

Obtinem cele mai bune rezultate din administrarea publicitatii pe social media

SERVICII DE LOCAL SEO

Serviciile de SEO bazate pe localizarea afacerii dumneavoastra sunt foarte importante. La Triveo Media beneficiati de acest serviciu

SEARCH ENGINE MARKETING

Asigurăm rentabilitatea maximă a investițiilor (ROI) prin strategii de marketing care depășeșc barierele

Servicii SEO

Suntem entuziasti in domeniul SEO pentru un motiv

Construirea afacerii tale în mediul digital, online începe cu un custom website design. Având în vedere că mai mult de 80% din click-uri au loc pe prima pagină din Google Search, o strategie profesională de marketing pentru motoarele de căutare este un must-have. Din această cauză aplicăm o abordare SEO-centrică pentru fiecare website pe care îl producem — de la design până la structura website-ului și, bineînțeles, conținut.
SEO nu este rocket science, dar oferă rezultate eficiente și organice (neplătite) atunci când sunt aplicate strategii pe termen lung. Din fericire, suntem pasionați de tot ceea ce înseamnă search engine optimization (SEO), prin urmare, puteți miza pe faptul că vom analiza în permanență concurența și veți deveni ușor identificabili în motoarele de căutare. Pe termen lung, vom lucra împreună pentru analizarea concurenței pentru a ne asigura că strategia ta SEO corespunde obiectivelor tale pe termen lung, astfel încât să beneficiezi de o rată de conversie cât mai mare.

TAKE YOUR BUSINESS TO THE NEXT LEVEL

Power SEO poate optimiza pozitia pe care se regaseste afacerea ta in motoarele de cautare si traficul oricarui tip de companie. Expertiza de care beneficiaza staff-ul tehnic permite Triveo Media sa indeplineasca cu success necesitatile companiilor cu website-uri complexe chiar si in cele mai competitive industrii.

Analiza website-ului

Mai întâi vom analiza site-ul, urmând un plan creat pas-cu-pas pentru  a defini eficient cuvintele cheie ce vor comunica cu motoarele de căutare. Scopul nostru este de a atrage pentru clienții noștri mai mulți vizitatori on site. În acest mod ne asigurăm mărirea ratei de conversie, deoarece potențialii clienți se vor transforma în cumpărători.

online marketing bucuresti
seo bucuresti

OPtimizarea On-Page & Off-Page

Scopul optimizării on-page și off-page este acela de a genera o temă în concordanță cu cuvintele cheie folosite. Motorul de căutare este un robot și, prin urmare, acesta trebuie educat pentru a-ți poziționa site-ul în primele rezultate afișate, atunci când potențialii clienți caută bunuri sau servicii folosind cuvintele cheie specifice afacerii tale.

DE CE E BENEFIC PENTRU AFACEREA TA SĂ OPTIMIZEZI WEBSITE-UL?

Importanța clasării în topul rezultatelor afișate

Un studiu efectuat recent arată că peste 85% din totalul site-urilor sunt găsite prin intermediul motoarelor de căutare

Strategie eficientă

Optimizarea SEO vă permite să alegeți cuvintele sau frazele cheie folosite în căutări de către potențialii clienți

Atragerea de vizitatori

O optimizare solidă și un design user-friendly al site-ului dvs. vă vor ajuta să atrageți noi vizitatori

Clasarea în topul celor mai representative motoare de căutare

96% din utilizatorii de internet încep căutarea pe web prin intermediul unui motor de căutare major (Google, Bing, Yahoo, AOL)

342 de miliarde de rezultate ale căutărilor

În ianuarie 2017, mai mult de 17,5 miliarde de căutări au fost efectuate prin intermediul a 342 de miliarde de rezultate generate în urma căutării

Percepția consumatorilor

Încrederea consumatorilor asupra afacerii tale este influențată direct de poziția ocupată în cadrul motoarelor de căutare

ESTI GATA SA VORBIM DESPRE CUM TE PUTEM AJUTA IN CONCEPEREA PROIECTULUI TAU?

NEWSLETTER

Asigurați-vă că nu pierdeți nici o veste de la noi

We make sure you do not miss any news