Enter your keyword

Web site design – proiecte finanțate din fonduri europene

Web site design – proiecte finanțate din fonduri europene

Web site design – proiecte finanțate din fonduri europene

Web design – proiecte finantate din fonduri europene

Ai obținut fonduri nerambursabile prin programul StartUp Nation sau alta formă de finanțare europeană? Dorești să îți creezi website-ul inclus în proiectul tău și nu găsești compania care să accepte termenii impuși de instituțiile europene sau regionale pentru dezvoltarea de site-uri web prin finanțări europene sau StartUp Nation? Nimic mai simplu. Te ajutăm cu soluții profesionale de web design. Soluțiile noastre sunt conforme cu cerințele dosarului tău de finanțare, în timp record și costuri mai mult decât corecte.
E bine să știi că există o multitudine de proiecte web și IT care pot fi achitate prin finanțare europeană sau fonduri oferite de statul roman prin programul StartUp Nation:

  • site-uri de prezentare ale companiei tale
  • magazin online
  • pagini prezentare produs
  • sisteme de gestiune stocuri online
  • sisteme de management flote auto, taxi sau alte soluții de transport
  • sisteme personalizate pentru nevoile afacerii tale

Toate acestea și multe altele vor primi finanțare prin fonduri nerambursabile din partea Uniunii Europene sau Romania StartUp Nation 2018.
Noi ne obligăm să iți oferim soluțiile profesionale de care ai nevoie. Noi creăm site-ul web, suportăm costurile până la finalizarea și lansarea proiectului web online. Noi îți oferim suport tehnic pre și post creare site web, totul pentru ca business-ul tău finanțat din fonduri pentru sprijin în dezvoltare să atingă standardele impuse de proiect.