Enter your keyword

Ar trebuie ca firma de web design să vă fie aproape?

Ar trebuie ca firma de web design să vă fie aproape?

Ar trebuie ca firma de web design să vă fie aproape?

web design bucuresti

A fi aproape: beneficiu suplimentar sau necesitate? Când construim un website nou, majoritatea firmelor preferă o companie de web design ca furnizor. Uneori este o necesitate, alteori nu. Nevoia de o companie de web design depinde de doi factori. Aceștia sunt  natura proiectului și tipul dumneavoastră de afacere.

AVEȚI ÎN VEDERE PROIECTELE COMPLEXE

Dacă veți construi o simplă pagina web ca să promovați brandul dumneavoastră, o companie de web design competentă poate face acest lucru.  Această companie vă va ajuta indiferent că se află la 10 km sau  la 10,000 km distanță de dumneavoastră. Dar dacă proiectul folosește SEO, generare de lead-uri sau e-comert; sau dacă are mult conținut și elemente conversaționale, apropierea devine esențială. Iată de ce:

– proiectele web design complicate necesită multă comunicare complexă, iar e-mail-ul și telefonul s-ar putea să nu fie suficiente în toate situațiile;
– proiectele complexe durează mult – câteva luni sau chiar un an; deseori, clienții vor să întâlnească designerii, pentru a fi ținuți la curent cu strategiile și progresul;
– pentru compania de web design, posibilitatea de a avea o reacție individuală de la clienți în timpul design-ului conferă o idee mai bună despre ceea ce trebuie schimbat.

Desigur, anumite companii de web design – Triveo Media fiind una dintre ele – își asumă provocările relațiilor la distanță și au proceduri pentru a le îmbunătăți. Dacă o companie este pregătită, dorește și este capabilă să călătorească în timpul unui proiect atunci când este necesar, apropierea geografică de client nu este esențială.

FIRMA DUMNEAVOASTRĂ POATE ÎNTREȚINE O RELAȚIE DE LA DISTANȚĂ?

Unele firme sunt puternic axate pe afaceri locale. În ceea ce privește proiectele web, această atitudine poate fi dăunătoare. În funcție de locul în care este stabilită afacerea dumneavoastră, ați putea avea fie o mulțime de companii de web design dintre care să alegeți. Limitând căutarea dumneavoastră la companiile locale, s-ar putea să angajați o firma care să nu vă poată asigura toate nevoile. Dar dacă sunteți dispuși să lucrați cu un partener la distanță, vă puteți afla într-o dilemă. Cea mai bună metodă de rezolvare a dilemei este aceasta. Să cercetați temeinic atât companiile locale cât și non-locale. O cercetare intensivă durează câteva săptămâni, sau chiar luni. În acest timp vă veți da seama cât de ușor sau dificil vă va fi să lucrați cu fiecare dintre candidați.