Enter your keyword

Cere Oferta

Foloseste formularul de mai jos pentru a avea o idee asupra costurilor. Dar trebuie sa aveti in vedere ca aceasta este doar o estimare aproximativă.

Vom oferi o estimare exactă după ce discutam cu dvs. si stabilim exact care sunt nevoile dvs.As dori sa fiu contactat telefonic
Ce tip de proiect sunteți interesat să faceți?:
(*obligatoriu)
Te-ai gândit la un buget pentru acest proiect?:
(*obligatoriu)
Domeniul de activitate?:
(*obligatoriu)
Detineti un animal de companie? (Meritati o reducere)
Da, aș dori să primesc pe e-mail sfaturi de marketing online pentru afacerea mea.
[recaptcha]

TOTUȘI CÂT DE MULT AR TREBUI SĂ COSTE UN SITE?

Poate fi dificil să obții o cotație de preț reală pentru un proiect nou de webdesign fără să contactezi mai mulți furnizori de servicii de web design și astfel să afli în ce gamă de preț se află proiectul tău. Majoritatea îți vor da un răspuns scurt – “Depinde” iar acest lucru este foarte adevărat. Prețurile pentru construirea website-urilor variază destul de mult în funcție de amploarea proiectului, destinația sa, caracteristicile esențiale pe care dorești să le include și de care ai nevoie, așa că mai jos vom încerca să expunem câteva game de preț, în funcție de complexitatea proiectelor:

SITE-URI DE PREZENTARE CU DESIGN PERSONALIZAT (1-10 PAGINI): € 300 – €500

ex. Construirea unui site de prezentare de la 0

SITE-URI COMPLEXE (10+ PAGINI SAU SITE-URI CE NECESITĂ FOARTE MULTĂ PROGRAMARE): €500 – €2500

ex. Un site pentru o agentie de turism sau o agentie imobiliara

Pot obține un site personalizat pentru un tarif mai mic de €300?

Da, însă cel mai probabil nu vei fi mulțumit de ceea ce vei obține. Poți obține si tarife de €100-€150, dar aceste site-uri vor fi de o calitate foarte, foarte slabă și nu vor ajuta business-ul tău să fie unul de succes. Marketingul online este o disciplină extrem de dificilă, chiar și atunci când prima limba este engleza – imaginați-vă cât de greu poate fi cu o barieră de limbă! Dacă sunteți în căutarea de a face bani on-line, atunci veți avea nevoie de un site de calitate superioară iar pentru aceasta trebuie sa platiti. De ex. Pentru un site de foarte bună calitate, o firmă din SUA percepe un tarif de minim $4,000, însă cu orice funcționalitate eCommerce integrată, majoritatea firmelor îți vor cere $9000.

DACĂ DESIGNERUL MEU PERCEPE UN TARIF/ORĂ?

International work: $5-$40
Freelance: $30-$90 (de obicei)
Profesioniști: $45-$120

Plata/oră este des întâlnită în rândul freelancer-ilor, dar nerecomandată in cazul în care ai un proiect de amploare, unde poți obține per total un tarif mult mai mare decât unul stabilit de la începutul proiectului, mai ales în cazul în care freelancer-ul exagerează în privința orelor lucrate efectiv. Eventual, puteți agrea de la început un număr limită de ore pentru care poți fi taxat, prin contract.

ALTE TIPURI DE COSTURI

Gazduire web: €4-€50/lună
Tariful de găzduire reprezintă tariful pentru serviciul prin intermediul căruia website-ul este prezent în mediul online. Pentru site-uri simpliste, nu ai nevoie de mai mult de 1GB spațiu/an, sau între 3-10GB/bandwidth. De îndată ce afacerea ta începe să se dezvolte, vei dori să-ți schimbi găzduirea, dar dacă nu găzduiești multe imagini de dimensiuni mari și nu faci streaming video, acest lucru nu va fi necesar prea curând.

Inregistrare domeniu: €7-€14/an
Taxa anuală de reînnoire a perioadei de valabilitate a domeniului web îți redă posibilitatea de folosință a domeniului web. Domeniul se poate înregistra atât pe persoană fizică, cât și pe persoană juridică. Ai grijă, în eventualitatea în care firma de web design se ocupă și de serviciul de înregistrare a domeniului web, acesta să se înregistreze pe numele tău și nu pe numele firmei de web design, deoarece nu vei avea niciun drept real de utilizare a domeniului în acest fel, ei fiind proprietarii de drept ai domeniului. Adesea se întâmplă ca clienții unor firme de web design să întâmpine asemenea probleme, iar pentru transferul dreptului de utilizare asupra clientului cer pretenții si de €500 sau mai mult. Ai grijă să nu ajungi niciodată în această postură!

Si asta e cam tot, cel putin pentru inceput! 🙂

Bine de știut – Power SEO percepe tarife de la €300 pentru un site business de prezentare, de calitate atât prin prisma programării, cât și a design-ului, și a serviciilor de mentenanță, alături de multe alte freebies incluse pentru o experiență cât mai bună. Dar mai bine hai sa discutam si sa iti aratam de ce e bine sa lucrezi cu Power SEO!