Enter your keyword

bucuresti web design

CONSTRUIM SITE-URI CU DESIGN MODERN LA TARIFE AVANTAJOASE!

Urmariti generarea unui profit mai mare & conversia unui numar mai mare de clienti din vizitatorii site-ului dumneavoastra?

Ati ajuns in locul potrivit! Exista zeci de companii de web design in București, dar pentru eficientizarea campaniilor dumneavoastra de marketing trebuie să investiti într-o firmă cu o istorie solidă. Va oferim cu mândrie următoarele servicii:

WEB DESIGN

Website Design Personalizat

Site-ul dvs. este elementul central al eforturilor de marketing, este considerat a fi cartea de vizita a companiei dumneavoastra si trebuie sa atraga si sa fidelizeze atat clienti potentiali cat si pe cei actuali.

Search Engine Optimization

Suntem entuziasti in domeniul SEO pentru un motiv

O strategie SEO bine conturata pentru afacerea dvs. asigură facilitarea gasirii site-ului dvs. si targetarea publicului tinta: oameni care caută exact ceea ce dvs. oferiți.

eCOMMERCE

Marketing de produs intens & Management de produs rationalizat

Website-urile avansate de ecommerce va permit vanzarea produselor dumneavoastra 24/7/365 creând în același timp un canal CRM pentru remarketing

ONLINE MARKETING

Strategie, plan si implementare

Lucram indeaproape cu clientii nostri solicitand intrebari specifice, relevante si targetate despre business-ul lor – clientii nostri isi cunosc afacerea, iar noi cunoastem tainele marketing-ului si comunicarii

BRANDING

Cream, construim, manageriem

Branding-ul reprezinta abilitatea de a crea si intipari o imagine si un nume unic in mintea consumatorului, cu ajutorul unor procese si tehnici specializate, prin care afacerea ta va fi perfect evidentiata

Packaging Design

Hainele il fac pe om, iar ambalajul face produsul

Proiectam ambalaje de produs expresive, care atrag, deoarece doar ambalajele bine definite atrag consumatorii si ii determina sa ia decizia de achizitionare a produselor oferite de brand-ul tau, in detrimental altuia

INITIERE IN SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

14 – 15 Octombrie | Program: 12:00 – 17:00 | 300* lei
IGLOO HUB – Str. Fainari nr. 45, Sector 2, Bucuresti

OPTIMIZAREA MAGAZINELOR ONLINE

28 – 29 Octombrie | Program: 10:00 – 15:00 | 500* LEI
IGLOO HUB – Str. Fainari nr. 45, Sector 2, Bucuresti

326

Proiecte

402

Clienti fericiti

18239

Ore lucrate

4

Linii de cod scrise (da, e in milioane)

logo ebook powerseo

Clasamentul site-ului tău în motoarele de căutare are un impact major asupra traficului pe care dorești să îl generezi. Numărul clienților noi pe care vrei să îi atragi pe site-ul tău depinde, într-o mare măsură, de calitatea optimizării acestuia.
Pare simplu la prima vedere, însă problema este că algoritmii acestor motoare sunt complecsi, iar optimizarea site-ului tău poate fi o experiență frustrantă dacă nu ai habar de unde să începi.
Această broșură electronică este menită să îți ofere un punct de plecare pentru a înțelege mai bine modul în care funcționează motoarele de căutare și cum poți crește clasamentul site-ului tău optimizându-l eficient.

Download
ebook powerseo marketing online

APTITUDINILE NOASTRE

Alege-ne pentru a ne ocupa de website-ul tau

Design-ul este arta si pasiunea noastra. Obiectivul nostru este acela de a crea cele mai bune produse pana la cel mai mic detaliu si la inalte standarde de design

WEB DESIGN 98%
SEO 93%
E-COMMERCE 94%
GRAPHIC DESIGN & BRANDING 88%
ONLINE MARKETING 91%

Cateva proiecte lucrate de noi

Bucurați-vă de portofoliul nostru

Munca va acopera o ampla perioada din viata, iar singura cale de a fi multumit de ceea ce faci o reprezinta munca facuta la inalte standarde. Si singura cale de a face o munca la standarde inalte este sa iubesti ceea ce faci. Daca inca nu ai identificat ceea ce-ti place, cauta in continuare. Iti vei da seama imediat atunci cand vei identifica ceea ce-ti place.

Vezi Portfoliu

NEWSLETTER SIGN-UP

Asigurați-vă că nu pierdeți nici o veste de la noi

We make sure you do not miss any news

Ce spun clientii despre noi...

Fa-ti timp pentru a vedea ce spun clientii despre acest noi