Enter your keyword

Workshop SEO

INITIERE IN SEARCH ENGINE OPTIMIZATION

14 – 15 Octombrie | Program: 12:00 – 17:00 | 300* lei
IGLOO HUB – Str. Fainari nr. 45, Sector 2, Bucuresti

Un workshop intensiv, de 10 ore, în care veţi afla care sunt elementele unei optimizări corecte şi cum să vă îmbunătăţiţi prezenţa pe motoarele de căutare folosind cele mai noi strategii

Optimizarea pentru motoarele de căutare sau SEO a atins în prezent o importanță atât de mare, încât cunoașterea sa este necesară şi foarte importantă în multiple domenii. Atragerea de trafic pentru site-ul dvs. necesită optimizare complexă care vă ajută în obținerea de vizibilitate mai mare pe motoarele de căutare.
A fi găsit în motoarele de cautare, cum este Google, reprezinta un element foarte important în a face potențiali clienți conştienţi de existenţa afacerii dvs., existenţa produselor, a serviciilor si a evenimentelor dvs. Deși nu este singura modalitate de a obține trafic, cei mai mulți potențiali clienți care au nevoie de un anumit produs, serviciu, sunt interesaţi de un anumit eveniment încep printr-o căutare pe Google!
Cu toate acestea, există doar 10 locuri disponibile în acea primă pagină; iar primele 3 website-uri primesc partea leului din acest trafic. Unde este situat site-ul dvs.? Poziția 5? Pagina 5? Ce ziceti de pagina 50! Dacă nu știți unde vă situati in cautarea pe Google, unde se află concurenţii dumneavoastră, sau ce caută potențialii clienții în legătură cu afacerea dvs. pe motoarele de căutare toate aceste lucruri reprezinta un dezavantaj pentru dvs.!
Dacă doriți sa aveţi rezultate mai bune în motoarele de căutare, atunci trebuie să fiţi pregătit să luptaţi pentru aceste rezultate, nu se va întâmpla peste noapte si nu este nici o magie care să vă propulseze pe locul 1 in top! SEO este o strategie de marketing lentă, care necesită o atenție constantă dedicată pozitiei dvs. in cautarea pe Google, precum și o serie de activități pentru a stimula acesta urcare pe prima pagina. Vino alături de noi pentru acest workshop de 2 zile în care vom încerca să vă aratăm modul în care Google clasează site-uri si ceea ce trebuie să faceţi pentru o poziţie superioară în motoarele de căutare

Prezentare generala a cursului

Acest curs a fost construit personalizat pentru a învăța strategii SEO pentru cei care nu au deloc experienţă în acest domeniu. Tehnicile pe care le vom expune în acest workshop vă vor oferi un set complet de aptitudini şi vă vor dezvolta înţelegerea asupra importanţei şi puterii SEO, cât şi asupra modului în care SEO funcţionează.

Veţi salva foarte mulţi bani şi nenumărate ore pierdute prin învăţarea corectă a principiilor fundamentale de optimizare a motorului de căutare, pe care le vom expune în cadrul acestui modul. Am creat special acest workshop pentru a vă oferi calea cea mai scurtă către înțelegerea metodelor avansate de SEO. Prin învăţarea corectă a elementelor esențiale asupra cărora vă vom îndruma să vă focusați vă veţi eficientiza procesul de a deveni expert în SEO. Cu materialul pe care îl înveți în acest curs, vei fi capabil să depăşeşti site-uri aflate în poziţii de top în domeniul tău de interes.

Ce mă pot aștepta să învăţ de la acest workshop?

La sfârșitul acestui workshop de 2 zile veţi avea o înțelegere solidă a “termenilor” majori utilizaţi în SEO. Veţi înțelege și ce practici sunt bune pentru optimizarea afacerii dvs. și veţi şti care sunt practicile rele de optimizare care pot dăuna afacerii dvs. online.
Veţi ști cum să verificați site-ul dvs. existent pentru practici pozitive de optimizare on-site și cum să aplicaţi, să monitorizaţi şi să stăpăniţi cele mai bune practici de optimizare off-site.
Dacă doriţi să vă construiţi un nou site web veți avea o înțelegere completă a ceea ce dezvoltatorul web ar trebui să facă din punct de vedere al optimizarii site-ului – sau veti avea chiar cunoștințe suficiente pentru a face acest lucru personal dacă sunteţi familiarizat cu web design-ul de bază.
Cel mai important este că la sfârşitul acestui workshop veţi fi capabil să verificaţi şi să analizaţi propriul dvs. site și poziționarea sa în SERPs (search engine results page), tot la sfârşitul acestui workshop veţi avea cunoştinţele necesare pentru a putea face o analiză a concurenței și astfel veti putea proiecta o strategie de trafic personalizat pentru a îmbunătăți poziția dumneavoastră, chiar și domina clasamentul.

bucuresti webdesign

Cui se adreseaza acest workshop?

Acest workshopul este recomandat oricărei persone ce deţine un site de prezentare, un magazine online sau un blog. Veţi învaţă practic cum să vă optimizaţi site-ul şi paginile web, ce activităţi trebuie să aveţi în planul de SEO şi cum să monitorizezi rezultatele. Este, de asemenea, perfect pentru oricine vrea să învețe în cele din urmă mult mai multe strategii avansate în viitor. Cu ajutorul acestui workshop, veţi avea baza necesară pentru cursurile mai avansate ce vor permite să înțelegeţi concepte și tehnici mai avansate. Chiar dacă înțelegi doar ce fac alte companii pentru site-ul tău, vei avea un avantaj masiv. Indiferent dacă alegi să implementezi aceste strategii sau nu, te vom învăţa întrebările potrivite pe care ar trebui să le pui viitorilor sau actualilor furnizori de servicii SEO.

Workshopul de Initiere in Search Engine Optimization va avea loc pe 14 și 15 octombrie, la Igloo HUB, cost 300* de lei

  • - inițiarea si evoluția dvs. în Search Engine Optimization
  • - răspuns la toate întrebările tale legate de Search Engine Optimizatiom
  • - îndrumarea instructorilor în timpul cursului și după acesta;
  • - pauzele de cafea și gustare;
  • - suportul de curs în format electronic;
  • - acces la un grup secret al participanților, plin de informații de interes din domeniu;
  • - audit tehnic SEO

Număr de locuri disponibile: 15
Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi pe eMail contact@powerseo.ro / Nr. Telefon: 0747.963.288
LOCATIE – Igloo HUB – Str. Fainari nr. 45, Sector 2, Bucuresti

Inscriere

Completează acum formularul! Echipa noastră te va contacta pentru a pune la punct detaliile inscrierii și pentru a-ți oferi informații adiționale despre acest workshop valoros de SEO.

*obligatoriu

Detii un magazin online?

Workshop special pentru cei ce detin un magazin online

In conditiile in care optimizarea pentru site-urile de e-Commerce devine o activitate tot mai complexa afla cum poti avea un magazin optimizat

OPTIMIZAREA MAGAZINELOR ONLINE

28 – 29 Octombrie | Program: 10:00 – 15:00
IGLOO HUB – Str. Fainari nr. 45, Sector 2, Bucuresti

Acest workshop intensiv, de 10 ore, este destinat magazinelor online, in conditiile in care optimizarea pentru site-urile de e-Commerce devine o activitate tot mai complexa. Exista in prezent un numar din ce in ce mai mare de provocari
SEO specifice magazinelor online, ce trec dincolo de notiunile elementare de optimizare, aplicabile oricarui site.