Enter your keyword

SEO pentru Magazine Online

OPTIMIZAREA MAGAZINELOR ONLINE

28 – 29 Octombrie | Program: 10:00 – 15:00 | 500* LEI
IGLOO HUB – Str. Fainari nr. 45, Sector 2, Bucuresti

Acest workshop intensiv, de 10 ore, este destinat magazinelor online, in conditiile in care optimizarea pentru site-urile de e-Commerce devine o activitate tot mai complexa. Exista in prezent un numar din ce in ce mai mare de provocari
SEO specifice magazinelor online, ce trec dincolo de notiunile elementare de optimizare, aplicabile oricarui site.

Google reprezinta o importanta sursa de trafic pentru majoritatea magazinelor online din Romania.
Potrivit datelor oferite de SimilarWeb, intre 40% si 80% din numarul total de vizitatori care acceseaza cele mai mari 10 site-uri de e-Commerce din Romania vin din acest motor de cautare.
Spre deosebire de ale canale de marketing, ce cauta sa atraga atentia unei persoane spre produsul promovat, motoarele de cautare sunt puse in miscare de intentii reale ale consumatorilor. Practic o cautare este determinata de un anumit interes al respectivei persoane, chiar daca aceasta nu este inca in stadiul de cumparare, ci doar se informeaza pentru o achizitie ulterioara.

similar web

Obiectivul unei campanii de SEO consta in atragerea unui volum cat mai mare de trafic relevant pe paginile magazinului online. Acest lucru se obtine prin cresterea vizibilitatii SEO a site-ului, adica imbunatatirea permanenta a pozitiilor pe care paginile magazinului le ocupa in Google pentru cuvinte cheie relevante.

Prezentare generala a cursului

În acest curs veți invăta despre strategiile fundamentale de eCommerce SEO și veți invăta tehnici pe care le puteți aplica imediat pe magazinul dvs. online.
Optimizarea site-urilor de comerț electronic este mult mai dificilă decât este pentru bloguri sau alte tipuri de site-uri Web. Companiile care vând produse și servicii online au un set unic de provocări și invătarea SEO poate fi un proces intimidant.
Există o cantitate incredibilă de informații pe web și opinii cât mai contradictorii din partea așa-numiților “experți”. Ați putea petrece luni încercând să sortați toate aceste informații.
Sau puteți investi 2 zile în acest curs și puteți obține o bază solidă pentru modul în care functionează SEO pentru magazinele online. Acest curs se concentrează asupra conceptelor de bază care vă permit să căpătați o cunoașterea eficientă și rapidă a eCommerce SEO.
Pană la sfârșitul acestui curs veți ști cum să optimizați mai bine magazinul dvs. online și cele mai bune practici SEO care vă vor imbunătăti poziția magazinului dvs. online.
După ce ați finalizat acest curs de eCommerce SEO, dacă absorbiți principalele concepte SEO, veți avea o înțelegere mai bună a SEO decât 90% din proprietarii de magazine online.

Ce mă pot aștepta să învăţ de la acest workshop?

Printre problemele dezbătute în acest curs se regăsesc:

 • Optimizarea pe pagină: Parte esentială a optimizării unde veți afla despre aspectele dezvoltării unui site web și de pagini web care să fie ușor de găsit (search-friendly website). Pentru a facilita algoritmii Google și alte motoare de căutare, optimizarea pe pagină trebuie să fie corect facută iar acest curs vă va ajută să aflați și să înțelegeți complexitatea adăugării de elemente care vor ajută la optimizarea magazinului dvs. online.
 • Optimizarea Off-page: Acesta cuprinde mai multe elemente care ajută Google și alte motoare de căutare să găsească site-ul dvs. și să îl poziționeze față de magazile online cu care va aflați în competiție. Numai printr-o optimizarea off-page făcută corect utilizatorii interesați și potențialii clienți vor găsi magazinul dvs. online în cadrul căutările lor generice. Acest curs vă va invăta cum să stăpaniti acești factori de optimizare off-page.
 • Optimizare locală: Majoritatea utilizatorilor verifică astăzi motoarele de căutare pentru nevoile locale, cum ar fi un restaurant sau un medic. Căutările locale sunt necesare în mod special pentru afacerile interesați doar de client locali și doar pe o anumită piată de nisă. Acest curs vă ajută să invătati cerințele SEO locale și ce trebuie să faceți pentru a face un site popular în circuitul local.
 • Instrumentele Google pentru webmasteri: aceste instrumente vă ajută să vă controlați site-urile web și să le verificați viabilitatea dintr-o perspectivă de optimizare a căutării. Cu aceste instrumente puse la dispoziție gratuit de Google puteți evalua starea de sănătate a magazinului dvs. online și puteți află cum îl puteți imbunătăti pentru o mai bună optimizare.
bucuresti webdesign

Cui se adreseaza acest workshop?

Acest workshopul este recomandat oricărei persone ce deţine un site de prezentare, un magazine online sau un blog. Veţi învaţă practic cum să vă optimizaţi site-ul şi paginile web, ce activităţi trebuie să aveţi în planul de SEO şi cum să monitorizezi rezultatele. Este, de asemenea, perfect pentru oricine vrea să învețe în cele din urmă mult mai multe strategii avansate în viitor. Cu ajutorul acestui workshop, veţi avea baza necesară pentru cursurile mai avansate ce vor permite să înțelegeţi concepte și tehnici mai avansate. Chiar dacă înțelegi doar ce fac alte companii pentru site-ul tău, vei avea un avantaj masiv. Indiferent dacă alegi să implementezi aceste strategii sau nu, te vom învăţa întrebările potrivite pe care ar trebui să le pui viitorilor sau actualilor furnizori de servicii SEO.

Workshopul Optimizarea Magazinelor Online va avea loc pe 28 și 29 octombrie, la Igloo HUB, cost 500* de lei

 • - inițiarea si evoluția dvs. în Search Engine Optimization
 • - răspuns la toate întrebările tale legate de Search Engine Optimizatiom
 • - îndrumarea instructorilor în timpul cursului și după acesta;
 • - pauzele de cafea și gustare;
 • - suportul de curs în format electronic;
 • - acces la un grup secret al participanților, plin de informații de interes din domeniu;
 • - audit tehnic SEO

Număr de locuri disponibile: 15
Pentru informații suplimentare, te rugăm să ne contactezi pe eMail contact@powerseo.ro / Nr. Telefon: 0747.963.288
LOCATIE – Igloo HUB – Str. Fainari nr. 45, Sector 2, Bucuresti

Inscriere

Completează acum formularul! Echipa noastră te va contacta pentru a pune la punct detaliile inscrierii și pentru a-ți oferi informații adiționale despre acest workshop valoros de SEO.

*obligatoriu