power seo branding

EȘTI PREGĂTIT SĂ VINZI ONLINE?

Ne diferentiem de alti furnizori de servicii SEO prin faptul ca nu ne concentram doar pe creșterea traficului, ci te vom ajuta ca traficul generat de site-ul tau sa fie unul relevant si sa contribuie la îndeplinirea obiectivelor tale

trafic seo bucuresti

Evolutia traficului organic pentru unul dintre clientii nosti.

Cauți servicii SEO care să-ți aducă trafic profitabil?

Stim ca iti doresti mai mult de la site-ul tau. Stim ca iti doresti rezultate vizibile nu doar in ceea ce priveste traficul, dar si in modul in care acesta contribuie la indeplinirea obiectivelor tale.

Echipa noastra de specialisti SEO nu va lucra pentru tine, ci impreuna cu tine si echipa ta, pentru a ne asigura ca pe toata durata colaborarii avem aceleasi obiective si lucram pentru acelasi scop. Dezvoltam strategii SEO care fac cu adevarat diferenta si care te vor ajuta sa te diferentiezi de competitorii tai.

Iată cum printr-un abonament pentru servicii SEO te vom ajuta să 
ai mai mult trafic organic relevant pentru site-ul tău:

servicii optimizare bucuresti
  • Identificam problemele existente si ariile pe care le putem imbunatati in cadrul unui audit SEO;
  • Trasam strategia SEO, stabilim obiectivele si realizam planul de optimizare pentru a obtine rezultatele organice dorite;
  • Ne asiguram ca implementarea recomandarilor SEO din planul de optimizare se face in mod corect;
  • Urmarim rezultatele si optimizam continuu on-page si off-page pentru a creste vizibilitatea site-ului pe Google.
flori de ie cristina chiriac

“Am lansat Flori de Ie in 2015, un proiect centrat pe ia populara romaneasca, gandit și prezentat cu drag, din dorinta si nevoia de a readuce in atentie acest gen de arta populara, multi au fost cei care s-au indoit de succesul nostru şi foarte putini banuiau potentialul pe care îl va avea. Printre acei putini se numara si Power SEO, cu care am colaborat de la bun inceput si carora le datoram mare parte din succesul nostru online. Suntem increzatori ca parteneriatul nostru va continua in acelasi spirit prosper.”

Cristina Chiriac
Founder and Managing Director Flori de Ie

Servicii SEO – Fluxul activităților

Găsim metodele optime de optimizare astfel încât site-ul tău să câștige vizibilitate în motoarele de căutare pentru toate categoriile de public targetate.

Pentru aceasta, serviciile SEO oferite de noi trec prin 4 etape cheie: 1. analiza răspuns site în motoare de căutare versus obiective business, 2. dezvoltare strategiei SEO și propunere plan de optimizare cu acțiuni SEO prioritizate,  3. implementarea strategiei SEO on-page, și SEO off-page și 4. monitorizarea și raportarea performanțelor activității noastre.

1

Analiza SEO

Realizarea auditului SEO pentru a evalua situatia actuala versus obiective de business astfel incat sa identificam informatii actionabile si sa avem baza pentru propunerea strategiei SEO si a planului de optimizare cu actiuni prioritizate

Analiza Business

Analiza raspuns site in motoare de cautare versus obiective business astfel incat sa identificam profile de utilizatori, nise noi si posibilitati de optimizare landing pages strategice.

Analiza SEO Off-Page

Analiza elementelor SEO on-page care pot influenta rezultatele organice si care pot fi optimizate. Urmarim sa optimizam felul in care site-ul se prezinta in rezultatele cautarilor Google, sa dezvoltam structura site-ului, sa vedem in ce masura site-ul bifeaza cerintele tehnice din punct de vedere SEO on-page, sa vedem in ce masura continutul site-ului este optimizat SEO, sa analizam indexabilitatea acestuia.

Analiza Competitori SEO

Analiza indicatori de ranking SEO pentru site si pentru competitorii principali astfel incat sa putem identifica factorii care pot influenta rezultatele organice.

Analiza SEO On-Page

Analiza factorilor SEO off-page care care pot influenta vizibilitatea site-ului in cautarile Google. Urmarim sa optimizam atat factorii care tin de backlinks catre site si de semnalele sociale. Oferim servicii SEO complete, care pe langa optimizarea site-ului contin si recomandari punctuale de imbunatatire a performanelor SEO off-page.

Vrei sa cunosti situatia actuala dar si potentialul site-ului tau?

2

Strategie SEO

Realizarea unui plan de optimizare cu actiuni prioritizate, atat SEO on-page cat si SEO off-page, pe baza rezultatelor auditului SEO ce au ca scop imbunatatirea vizibilitatii site-ului in rezultatele motoarelor de cautare cat si a experientei vizitatorilor pe site.

Strategie SEO On-Page

Servicii SEO ce presupun planificarea si prioritizarea actiunilor necesare la nivel de structura site, factori tehnici si continut site astfel incat sa optimizam elementele ce influenteaza vizibilitatea site-ului in rezultatele motoarelor de cautare. Stabilirea indicatorilor SEO relevanti care trebuiesc urmariti, atat pentru site cat si pentru competitorii acestuia.

Strategie SEO Off-Page

Indrumare pentru dezvoltarea autoritatii site-ului prin actiuni SEO Off-page care vizeaza in special factorii care tin de backlinks catre site si de semnalele sociale. De exemplu putem sa indentificam site-uri relevante si cu autoritate ridicata in domeniul din care face parte site-ul tau si sa intemediem publicarea de articole cu scop SEO in acestea.

3

Implementare specificatii SEO

Realizarea de specificatii SEO concrete in vederea implementarii optimizarilor atat SEO on-page cat si SEO off-page, pe baza planului de actiuni realizat si aprobat cu tine.

Specificatii SEO On-Page

Remedierea problemelor tehnice on-page, optimizarea structurii site-ului si dezvoltarea continutului acestuia astfel incat sa putem targeta toate categoriile de public tinta strategice identificate in auditul SEO. Realizarea de specificatii concrete pentru optimizarea factorilor de ranking on-page ce influenteaza vizibilitatea site-ului in rezultatele motoarelor de cautare si oferirea de suport pentru echipa de dezvoltare in vederea implementarii acestor specificatii.

Specificatii SEO Off-Page

Planificarea unui calendar de postare atat in retelele sociale cat si in site-uri partenere relevante si cu autoritate ridicata in domeniul din care face parte site-ul tau. Realizarea materialelor conform planificarii, publicare in retelele sociale sau intermedierea publicarii acestora pe site-uri autoritare partenere Zitec si monitorizarea profilului SEO off-page.

4

Raportare

Monitorizarea si raportarea evolutiei indicatorilor de performanta SEO, alaturi de interpretarea rezultatelor si planificarea pasilor urmatori in vederea atingerii obiectivelor SEO setate.

Monitorizare permanenta

Monitorizarea permanenta rezultatelor actiunilor noastre si a competitorilor si a evolutiei indicatorilor de performanta SEO, astfel incat sa putem actiona rapid pentru optimizarea rezultatelor.

Raportare lunara

Redactarea de rapoarte lunare ce prezinta activitatile SEO realizate, evolutia indicatorilor de performanta urmariti, alaturi de observatii, concluzii si recomandari pentru setul urmator de actiuni.

Crezi ca te putem ajuta?

Tool-uri SEO folosite

Folosim cele mai performante instrumente SEO, instrumente folosite și recunoscute la nivel global de către experți din domeniu. Aceste tool-uri SEO ne permit să identificăm probleme care nu sunt vizibile cu ochiul liber și să realizăm o strategie SEO completă, fără a omite niciun factor relevant.
De asemenea, ne folosim de diverse instrumente pentru a monitoriza permanent evoluția indicatorilor SEO și a traficului organic.

moz seo
optimizely seo
bucuresti optimizare seo
galati optimizare seo
bucuresti optimizare seo
seo power suite
google tag manager
crazyegg seo
google search console
google adwords
google analytics
optimizare seo website

Alte Servicii

PPC

Descoperim metode eficiente de a promova site-ul si serviciile sau produsele tale catre un public relevant. Campanii si rezultate cu impact imediat in numarul de conversii.

Social Media

Te ajutam sa creezi o comunitate in jurul brandului tau, comunitate care sa interactioneze constant cu tine si cu produsele sau serviciile oferite.

Optimizare rata conversite

Eliminam piedicile si optimizam procesul de realizare al unei conversii, astfel incat cei care iti viziteaza site-ul sa se transforme rapid in clienti.

Email Marketing

Te ajutam sa mentii legatura cu fostii, actualii si posibilii clienti prin campanii de email targetate si segmentate in functie de specificul publicului tau.

Ai nevoie de o strategie completa prin care sa valorifici potentialul site-ului tau?

Ne recomanda

Anul trecut am avut peste 30 de clienți pentru care am realizat campanii complete, de la servicii SEO până la realizarea de campanii de promovare în Google AdWords, Social Media sau campanii de Email Marketing.

tine de noi branding
sport diagnostic branding
flori de ie branding
la diligence annie branding
branding placari
branding ffa

Despre noi

Avem o experienta de peste 10 ani in dezvoltarea si implementarea de strategii eficiente de Online Marketing pentru clienti din industrii si tari diferite. In toti acesti ani, am avut pentru fiecare proiect o abordare unica, care ne-a permis sa gasim intotdeauna solutii inovatoare pliate pe specificul fiecarui proiect in parte.

Punem pasiune in ceea ce facem, iar asta ne permite sa fim la curent cu ultimele noutati din industrie si sa cream strategii creative cu scopul de a-ti aduce rezultatele pe care ti le doresti.

90%
campanii SEO reusite

9
tari in care am
realizat campanii SEO

rezultate dupa
1 luna

power seo branding

Hai să discutăm!

Stim ca fiecare proiect in parte are specificul lui, de aceea, inainte de a incepe orice activitate, vrem sa ne cunoastem pentru a intelege nevoile business-ului tau si a descoperi impreuna modalitati de a le acoperi.

Lasa-ne datele tale si te vom contacta rapid pentru a stabili o intalnire.

Vrei sa cunosti situatia actuala dar si potentialul site-ului tau?